Crosstrainers Gyms
Homestudios
Hometrainers
Ergometers
Jacuzzis
Whirlpools
Klein Fitness
Accesoires
Loopbanden Powerplate
Trilplaten
Roeitrainers
Indoor rowers
Saunas
Infraroodcabines
Spinningbikes


Alle Tunturi fitness-apparatuur uit voorraad met scherpe prijzen en gratis deskundige installatie voor geheel Belgie! UNIEK in Belgie: Wij leveren alle produkten van Tunturi uit voorraad en altijd inclusief levering en installatie door onze deskundige medewerkers, zodat u snel en zorgeloos aan uw training kunt beginnen!

U kunt op onze website eenvoudig bestellen en het door u gewenste produkt wordt vakkundig en snel bij u afgeleverd en geinstalleerd.

[KLIK HIER: EEN COMPLEET OVERZICHT VAN ALLE TUNTURI FITNESSPRODUKTEN]

Maar uiteraard bent u tevens van harte welkom in een van onze winkels waar de apparaten van Tunturi staan opgesteld en waar wij u voorzien van een deskundige uitleg.

Uiteraard zijn wij niet alleen de Tunturi-dealer voor Burcht maar zijn wij de Tunturi-dealer voor geheel Belgie!

Wij zijn lid van de Thuiswinkel Organisatie: bij ons besteld u veilig!

Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren over, het leveren en installeren van en training geven op een zeer uitgebreide collectie wellness- en fitnessapparatuur.

Als de fitness-specialist van Belgie leveren wij ruim 30 fitnessmerken uit eigen voorraad en altijd inclusief gratis levering! Op vele merken, zoals bijvoorbeeld Lifefitness, Tunturi, Powerplate, Bremshey, Flowfitness en Powerplate bieden wij tevens een gratis fitness-installatie-service!

U bent natuurlijk ook van harte welkom in een van onze winkels, waar onze fitness- en wellness-specialisten u graag adviseren welk gezondheidsprodukt het beste bij u past en waar u de gelegenheid heeft om alle wellness- en fitness-apparatuur uitgebreid zelf te testen en in het echt te ervaren.

Of u nu een infraroodcabine, crosstrainer, roeitrainer, ligfiets, jacuzzi, hometrainer, loopband of krachtstation wilt aanschaffen, bij ons bent u aan het juiste adres!

Sanden Fitness & Wellness Uden (10 minuten vanaf Eindhoven)
Kerkstraat 19-23 | 5401 BC Uden |Nederland
Telefoon 0031 (0) 413 256800 | Fax 0031 (0) 413 257730
email info@fitnesslifegezondheid.nl | website www.fitnesslifegezondheid.nl

Sanden Fitness & Wellness Amstelveen
Bouwerij 50 | 1185 XX Amstelveen | Nederland
Telefoon 0031 (0) 20 453 6446 | Fax 0031 (0) 413 257730 (Uden)
email info@fitnesslifegezondheid.nl | website www.fitnesslifegezondheid.nl