CrosstrainersGyms
Homestudios
Hometrainers
Ergometers
Jacuzzis
Whirlpools
Klein Fitness
Accesoires
LoopbandenPowerplate
Trilplaten
Roeitrainers
Indoor rowers
Saunas
Infraroodcabines
Spinningbikes
First Degree S350 Roeitrainer model 2009
First Degree Fitness

First Degree Fluid Rower S350 Roeitrainer model 2009

De Fluid Rower bootst het echte gevoel en plezier van roeien ''op het water'' na en maakt het tegelijkertijd toegangkelijk voor iedereen. De variabele weerstand zorgt ervoor dat je op verschillende levels kan trainen, van zeer licht naar Olympische sprint. Ergonomisch design zorgt voor een groot comfort tijdens het roeien. Ongeëvenaarde duurzaamheid, waardoor deze roeitrainer ideaal is voor ieder gebruik. En is vrijwel onderhoudsvrij.

Compact ontwerp, past altijd naast andere cardiovasculaire apparatuur. De Fluid Rower is één van de stilste roeiers op de markt. Het zitje is vrijwel even hoog als die van een kantoorstoel en dus makkelijk voor op- en afstap. Een zeer gebruiksvriendelijke computer met een auto start een een reset knop. Gemakkelijk verstelbare hielondersteuning, je kan deze verstellen met één hand en zorgt ervoor dat je hielen niet eraf vallen tijdens het roeien. Optionele Polar Heart Rate Control borstband. Eindelijk een klassiek fitnessapparaat dat u echt waar geeft voor uw geld.

Roeien met de weerstand die te vergelijken is zoals je die op het water ervaart: Dit is nu mogelijk met de First Degree Fluid Rower S-350! Maak kennis met deze ultieme roeitrainer en u wilt werkelijk niets anders meer. De S-350 is uitermate geschikt om thuis intensief te gebruiken en zelfs in fitnesscentra, hotels, sportclubs, revalidatiecentra en bij fysiotherapeuten zou deze roeier absoluut niet misstaan.

Waarom kiezen veel mensen voor de First Degree Fluid Rower? Dat is het weerstandsysteem, de roeiweerstand wordt bij de First Degree Rower namelijk opgewekt door middel van water! Tevens is het verstellen van de weerstand, die in 16 verschillende standen gezet kan worden, een aangenaam detail om het trainen af te kunnen wisselen waardoor intensieve conditie- of krachttraining alsmede techniektraining mogelijk wordt gemaakt. Trainen op waterweerstand is daarnaast het meest natuurgetrouw, dit maakt het gevoel en geluid welke u ervaart op de First Degree Fluid Rower S-350 tot een genot en lijkt het alsof u daadwerkelijk op het water roeit.

De First Degree Rower S-350 is uiteraard ook voorzien van een trainingscomputer welke u verschillende informatie verschaft: verstreken tijd, constante update per slag van de benodigde tijd om 500 meter af te leggen, actuele hartfrequentie (Polar), afgelegde afstand, aantal slagen per minuut, gemiddelde snelheid en het verbruikte aantal calorieën is van het display af te lezen. Hierdoor is men uitermate nauwkeurig op de hoogte van de geleverde arbeid.

Als we het ontwerp van de roeitrainer nader bekijken komt de kwaliteit van de First Degree Fluid Rower S-350 naar voren. Hij is voorzien van een roestvrij stalen schoepenrad, een ergonomisch ontworpen zitje, comfortabele voetsteunen, een uniek opklapsysteem en uiteraard de zeer complete trainingscomputer. Dit alles maakt van de S-350 een kwalitatief goede en betrouwbare roeitrainer. Welke doelstelling u ook heeft, met deze geweldige S-350 gaat het zeker lukken om deze te bereiken.


Advies-prijs : 1399.95
Aktie-prijs : € per stuk
Aantal :

Lease-prijs : € per maand
Lease-duur : maanden
Aantal :
 
 

Kijk ook eens naar onze: Wind geremde roeitrainers, Water geremde roeitrainers, Magnetisch geremde roeitrainers


Bremshey crosstrainer front Pacer 2010 + installatie
Bremshey 2010 fitness collectie

De Bremshey crosstrainer Pacer fron...
Prijs : € 899.95 per stuk

Lease-prijs : € 36.00 per maand
Lease-duur : 36 maanden

Lifefitness G5 Gym + Bench model 2009 (INCL. INSTALLATIE)
LifeFitness krachtstations

Zeer hoogkwaliteits toestel zoals u...
Prijs : € 3279.00 per stuk

Lease-prijs : € 67.88 per maand
Lease-duur : 72 maanden

LIfeFitness GS2 Gym (GRATIS VERZENDING)
LifeFitness krachtstations

Plaatsbesparend krachtstation met h...
Prijs : € 1595.95 per stuk

Lease-prijs : € 32.88 per maand
Lease-duur : 72 maanden

LifeFitness Gym G7 (INCL LEVERING&INSTALLATIE)
LifeFitness krachtstations

TIJDELIJKE AKTIE: GRATIS 107 cm LG ...
Prijs : € 3595.00 per stuk

Lease-prijs : € 72.00 per maand
Lease-duur : 72 maanden

Reebok I-Rower Roeitrainer
Reebok Fitness 2009

Deze Reebok I-Rower Roeitrainer is ...
Prijs : € 499.95 per stuk

Lease-prijs : € 20.00 per maand
Lease-duur : 36 maanden

Tunturi Ergometer E80 - 2008 DEMOMODEL
Tunturi Fitness 2008

Als u kiest voor het topmodel van T...
Advies-prijs : € 1799.95
Aktie-prijs : € 1525.00 per stuk

Lease-prijs : € 62.28 per maand
Lease-duur : 36 maanden